Miqtë më të mirë kanë këtë grup gjaku. Zbuloni disa fakte interesante!

Miqtë më të mirë kanë këtë grup gjaku. Zbuloni disa fakte interesante!

Në këtë artikull do ju sjellim disa nga karakteristikat më kryesore të njerëzve që i përkasin grupit A të gjakut.

Do habiteni, sa fakte interesante ka pikërisht për personat që kanë grupin e gjakut A.
1. Serioz, të durueshëm, të qetë dhe të ftohtë.
2. Planifikojnë gjithçka përpara dhe kryejnë detyra me seriozitet.
3. Përpiqen të gjejnë rezultatin ideal për çdo situate.
4. Tentojnë të mbajnë veten të ndarë nga të tjerët, veçanërisht ata që nuk ndajnë mendimet e tyre.
Disa nga karakteristikat negative të grupit të gjakut A janë:
1. Ata janë shumë kokëfortë dhe duan t’i dalë në shumicën e rasteve ideja e vet
2. Të fiksuar pas diçkaje
3. Pesimistë
4. Shumë të ndjeshëm
Sipas, National Institutes of Health nëse e keni grupin e gjakut A e keni më të lartë nivelin e stresit, në trupin tuaj. Këto persona e kanë 20% më të lartë mundësinë për t’u prekur nga kanceri i stomakut në krahasim me grupet e tjera të gjakut. Gjithashtu, kanë 5% mundësi më të larta për t’u prekur nga sulmi në zemër.  Sipas BBC, njerëzit që kanë grup gjaku A, mund të preken më lehtë nga infeksione të ndryshme .
Përsa i përket karakterit të tyre ata janë kreativë, të ndjeshëm, të duruar dhe të përgjegjshëm ndaj gjërave që kanë në jetën e tyre.
Sipas ekspertëve, janë njerëz pozitivë, zemërmirë dhe priren për t’i dhënë suport  njerëzve kur janë në vështirësi.  Njerëzit me grup gjaku A janë socialë dhe dinë të ruajnë sekretet. Prandaj, këta persona janë miqtë më të mirë.
Ja personat e njohur që njihen për grupin A të gjakut: George H. W. Bush, Britney Spears, Adolf Hitler, Richard Nixon, Ringo Starr dhe Jet Li. /intv.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *