Mjekra tek meshkujt sërish në modë

Mjekra tek meshkujt sërish në modë

Edhe pse mjekra kishte dalur nga moda para shume viteve, vitin e kaluar u rikthye fuqishëm. Tendencat e modës rikthehen pas një kohe. Mjekra tek meshkujt në modë ka qenë vitin e kaluar dhe do të vazhdojë të jetë edhe këtë vit. Në qoftë se ju pëlqen të mbani mjekër do duhet edhe ta modeloni si që duhet për të qenë në trend.

Personalitet që kanë mbajtur dhe modeluar mjekër vitin e kaluar janë Mariano Divaio dhe Zayn Malik.

Përfitimet shëndetësore të mbajtjes së mjekrës, janë të shumta. Këtu mbrotjen e lëkurës nga rrezet e diellit, mbajtjes ngrohtë në dimër, përmirësimit të astmës bronkiale (sepse mjekra përbën një barrierë midis trupit dhe lëndëve toksike), paradalimit të infeksioneve si dhe akneve etj. Krahas arsyeve të tilla, shumica e meshkujve ndihen më tërheqës nëse mbajnë mjekër. Në një pyetësor të kryer vitin e shkuar në SHBA, rreth 55% e meshkujve me mjekër mendonin se ishin më tërheqës, ndërkohë që pjesa tjetër pohonte se kishte marrë komplimente të vazhdueshme për rritjen e mjekrës.

Këto janë disa prej arsyeve se pse mendohet që edhe këtë vit, kjo tendencë të vazhdojë të jetë e pranishme në radhët e meshkujve. Më poshtë, ne ju sjellim modelet më të fundit të mjekrës që mendohet të jenë në modë këtë vit./bonzo.info/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *