Hapësira pune të bukura dhe praktike

Hapësira pune të bukura dhe praktike

Doni të aredoni hapsiren tuaj të punës? Ju prezantojmë 14  hapsira të studimit nga Pinterest që janë jo vetëm të bukura por edhe praktike.

1.Kjo tavolinë minimale ka gjithçka që ju nevojitet për të qëndruar i organizuar. Kjo do të thotë, një kalendar gjidand për 2018

2. Qëndro i frymëzuar nga krijimi i një dërrase të që vazhdimisht mund t’i shtosh, të presësh dhe të ndryshosh gjëra.

3. Për ambient të freskët dhe të pastër vendosni lule.

4.Ose shkoni pikturë njëngjyrëshe dhe mbani gjërat vetëm bardh e zi si temë tuaj.

5. Një tabelë me tela është një mënyrë e shkëlqyeshme për të vendosur fotografitë që ju frymëzojnë, si dhe çdo dokument të rëndësishëm.

6. Të bësh hapësirë për dy njerëz nuk do të thotë që ju nevojitet më shumë se një tavolinë.

7. Rrini në një skemë të ngjyrave nëse doni që gjithçka të duket e pastër dhe koherente, si kjo temë e kuqe dhe e bardhë me ari të artë.

8. Krijo një mur me korniza dhe printime të koordinuara të cilat plotësojnë pjesën tjetër të dekorit të tavolinës suaj.

9. Eksperimentoni me ngjyra të errëta te kombinuara me ngjyra të lehta.

10. Përdorni drita për të ndriçuara muret

11. Kush ju thotë që muret duhet të jenë të bardha?

12. Shfrytëzoni hapësirën tuaj me një tavolinë qosheje dhe keni edhe sipërfaqe më të madhe për grumbullimin e gjërave.

13. Vendosni tavolinën tuaj midis njësive të sirtareve për të ruajtur dhe shfaqur gjërat më lehtë.

14. Luani me kuti me ngjyra për të dhënë ndjenjën e organizimit dhe bukurisë./bono.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *