Lindsay Lohan do të lansoj linjën e saj kozmetike

Lindsay Lohan do të lansoj linjën e saj kozmetike

Aktorja Lindsay Lohan, së shpejti do lansoj linjën e saj kozmetike, shkruan Bon Zo.

Paksa e çuditshme dhe jo e mirëpritur një linjë produktesh kozmetike nga aktorja e Mean Girls do të vi së shpejti.

Duke përdorur Instagramin për të njoftuar lajmin, Lindsay ndau një fotografi të dizajnit të saj të paketimit për Lohan Beauty dhe duket sikur e gjithë familja është e përfshirë në projekt.

Lindsay, e cila tani jeton në Dubai, ka etiketuar motrat e saj, Aliana dhe Dakota, si dhe mama, Dina. Pra, duket sikur Lohan Beauty vërtet është një çështje familjare.

Fansat e saj nuk e kanë mirë pritur në mënyrën më të mirë të mundshme vendimin e saj./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *