Meshkujt kanë frikë nga femrat me tatoo

Meshkujt kanë frikë nga femrat me tatoo

Studimet e fundit të publikuara në “Psychology today” tregojnë që ka meshkuj që kanë frikë nga vajzat me tatuazhe edhepse numri i tyre është e rritur,  shkruan Top Channel, transmeton Bon Zo.

Sipas “Psychology today”, rreth 70% e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika:

-Nuk është tip sportiv
-Është pak e motivuar për jetën dhe karrierën
-Pak bujare
-Nuk beson në asnjë fe
-Nuk është shumë inteligjente

Edhe pse të bërit tatoo nuk përbën më lajm si duket paragjykimet mbi vajzat që bëjnë tatoo nuk janë hequr./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *