Një shtëpi në Miami që ka lum mbrenda

Një shtëpi në Miami që ka lum mbrenda

Në qoftë se mendoni se është luks i vërtetë të kesh ne oborr apo brenda shtëpise, pritni të shifni se si duket një shtëpi me lum mbrenda saj, transmeton Bon Zo

Prona u shit nga Sylvia Cherry dhe Gary Hecht në International Realty një Sotheby në prill, thuhet se për 2.05 milion dollarë (rreth 1.47 milionë funte). Sipas listës së pasurive të paluajtshme, shtëpia është aq e bukur sa që ka emrin e vet: Woodsong, i krijuar nga arkitekti Alfred Browning Parker, fillimisht për vete.

Shtëpi është prej 3,100 metra katrore, dhe është e vendosur në një pjesë prej 18,000 metrash në Coconut Grove, Florida, në periferi të Miamit. Shtëpia ka tri pavionë të ndryshëm të lidhur nga lumi i përkryer që mund të përdorësh për të notuar nga dhoma në dhomë. Shtëpia gjithashtu përfshin një lagune, një ujëvarë, një sauna, dhe një dhomë dush.

Kjo nuk është e vetmja shtëpi në Floridë që ka lumin e saj , Celine Dion shiti shtëpinë e saj në Jupiter Island në maj për një miliardë dollarë (rreth 27.6 milionë funte). Kjo shtëpi ka  një urë mbi një lumë, plus tre pishina, një fushë të simuluar të golfit, një fushë tenis. Krahasuar me rezidencën madhore të bërë nga Dion, Woodsong tingëllon si një shtëpi e thjeshtë./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *