VIDEO/ Si mund ta shndërroni një autobuz, në një shtëpi fantastike

Njerëzit janë plot e përplot me ide! Një ide të tillë e kishin edhe çifti i cili e kanë shndërruar autobusin në një shtëpi të vogël por fantastike, transmeton lajmi.net. Brenda kësaj shtëpie nuk mungon asgjë, ka dhomë gjumi, kuzhinë, banjo, garderobë dhe gjithçka që duhet. Madje, ajo është shtëpi lëvizëse gjë që e bën shumë të favorshme për pushime. /JavaNews/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *