Çifti u martua në shkretirë në lartësi 120 m

Çifti u martua në shkretirë në lartësi 120 m

Keni në plan të martoheni?

Bon Zo ju rrëfen historinë e çifti që u martua në vendin më të pazakonshëm.

Ryan Jenks dhe Kimberly Weglin nuk donin një darsëm tradicionale, kështu që ata u martuan në një nga ceremonitë më të pazakonta në botë.

Çifti i dashuruar thanë ” PO” në përfundimtare  në shkretëtirën pranë Moabit, Utah, në një rrjet të vendosur në një lartësi prej 120 metrash.

Ryan dhe Kimberly janë takuar pikërisht atje, ku më vonë besuan, prandaj e konsideronin atë si vend ideal për të notuar në ujërat martesore.

Çifti ka postuar disa fotografi të dasmës së tyre të pazakontë në Instagram, ku zonja Weglin tha se ishte e natyrshme që ata u martuan në ajër.

“Ishte kaq e këndshme të kthenim një ceremoni tradicionale  ne një cermoni unike” – tha ajo.

Të githë ju që doni darsëm unike, një ide sa e trishtueshme o aq e pazkonshme./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *