„Dior Homme“ i riktheu në pasarelë “fraerët” e 1990

„Dior Homme“ i riktheu në pasarelë “fraerët” e 1990

Jave e modes mashkullore ne Paris perfundoi me shoun e brendit „Dior Homme“, shkruan Bon Zo.

Pervec kreaioneve dhe trendeve, ajo qe e beri kente event shume te perforlur ishte rikthimi ne piste i modeleve meshkuj me te famshem te viteve te 90-ta.

Ate qe “Versache” e beri me modelet femra ne Milano, “Dior” e mori si merite te veten me modele meshtuj. Edhe pse ishte nje ide e ezaoruar, prap ekipipi i kesaj shtepie te modes ariti te marre shume vemendje. E si te ishte ndyshe kur edhe pas 26 vjetesh modelet shfaqen shume trendi dhe te pashem. /BONZO.INFO/

 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *