Jimmy Kimmel do të jetë nikoqiri i Oscars 2018

Jimmy Kimmel do të jetë nikoqiri i Oscars 2018

Jimmy Kimmel si duket u argëtua në udhëheqjen e Oscars 2017, sa që do të jetë nikoqir ne edicionin e 90-të të Akademisë me 4 mars 2018.

Michael De Luca dhe Jennifer Todd do të jenë producent, njoftoi presidenti i Akademisë Cheryl Boone Isaacs të martën në mëngjes.

“Jimmy, Mike dhe Jennifer janë me të vërtetë një ekip i Dream Oscar”, tha Boone Isaacs. “Mike dhe Jennifer prodhuan një shfaqje të bukur që ishte me pamje mahnitëse dhe Jimmy me monologun ka bërë një show që nuk e kishim imagjinuar”

Më shumë se 32 milionë shikues u ngjitën për të parë ceremoninë e vitit 2017, e cila përfshinte një përzierje më të mirë në mes të La La Land dhe Moonlight./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *