Kur e shikoni ish-in ndiheni keq? Bëni këto 3 gjëra që të shpëtoni!

Kur e shikoni ish-in ndiheni keq? Bëni këto 3 gjëra që të shpëtoni!

Njerëzit  ende luftojnë ndonjëherë me fantazitë romantike që marrin hapësirë në mendjen e tyre.

Sipas ekspertëve, edhe pasi ndahen njerëzit mund të mendojnë për njëri-tjetrin.
Ky person ndoshta ju ka thyer zemrën dhe ju ende mendoni për të. Por si t’ja bëni, që mos të ndiheni  keq pasi e shikoni atë në një vend të përbashkët?
Disa e përfundojnë një  marrëdhënie, jo sepse nuk e kanë dashur, por sepse nuk mund të toleronin gënjeshtrën dhe mashtrimin.
1. Mendoni se është thjesht një i njohur
Nëse e përgatisni veten tuaj në këtë mënyrë, nuk do ndiheni keq më pas. Çdo gjë fillon nga mënyra si i mendoni gjërat. Nëse e krahasoni me dikë që dikur e keni pasur të njohur, do ndiheni më mirë.
2. Hiqeni nga rrjetet tuaja sociale
Një nga mënyrat më të mira që të largoheni nga përditshmëria e ish-it është të mos keni asnjë kontakt në rrjetet sociale. Nëse shikoni jetën e ish-it, pra veprimtaritë e tyre, do ndiheni edhe më keq, sidomos nëse haseni në ndonjë vend.
3. Shmangini vendet që frekuentonit së bashku
Edhe kjo, është shumë e rëndësishme. Ju jeni të sigurt që ish-i juaj edhe mund të vijë pikërisht në këto vende që dikur ju shkonit së bashku. Duke e ditur këtë gjë, mos gaboni të bëni të njëjtën gjë, nëse ndiheni keq nëse e shikoni atë. Shmangini vetes suaj këtë gjë! /intv.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *