OSCE shpall konkurs për punësim

OSCE shpall konkurs për punësim

OSCE shpall vend pune për Field Security Officer.

OSCE është e angazhuar për diversitetin dhe përfshirjen e fuqisë punëtore të saj dhe inkurajon kandidatë/e të kualifikuar femra dhe meshkuj nga të gjitha përkatësitë fetare, etnike dhe shoqërore që të aplikojnë për t’u bërë pjesë e Organizatës.

OSCE-ja është një organizatë jo-karriere prandaj periudha maksimale e shërbimit në këtë post është 7 vjet.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë këtu. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *