Beyonce dëshiron edhe një fëmijë

Beyonce dëshiron edhe një fëmijë

Këngëtarja e famshme, Beyonce, është mama e e vogëlushes Blue Ivy, dhe dy binjakëve, Sir dhe Rumi, shkruan Bon Zo

Një burim shume i afërt me këngëtaren 36 vjeçare ka thënë që dëshiron te ketë edhe një fëmijë para se të bëhet 40 vjeç.

Fansat e saj shpresoj për një fëmijë tjetër pas festivalit Coachella, pasi vjet ajo e anuloi pjesëmarrjen e saj për shkak shtatzanisë. Beyonce nuk mund t’au bëj të njejtë gjë fansave të saj pë se dyti herë.

Në Coachella do performojë përkrah Eminem dhe The Weekend që do të bëhet nga 14 – 21 prill.

Deri atëherë shpresojmë që Beyonce nuk do të n’a befasoj me ndonjë bebush./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *