Kamina bashkëkohore

Kamina bashkëkohore

Qofte një kamin në dhomën e ndejes, gjumit apo dhomën tuaj të punës, kamini është gjithmonë i mirëpritur.

Kamini jo vetëm që është mjet ngrohës në të njejtë kohë është edhe dekorativ dhe mund të krijoni hapësira të veçanta në shtëpinë tuaj.

Bon Zo ju sjell një numer kaminash nga dizajner të mirënjohur dhe ideja se si mund të keni kamin dhe të keni shtëpi bashkëkohore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *