Një idea për dhuratë për Shën Valentin

Një idea për dhuratë për Shën Valentin

Jemi në prag të festës së dashuruarve ërzgjedhja e dhuratës për njeriun e zemrës, mund të  kthehet problem në vetvete.

Pas shume viteve idetë orgjinale edhe mbarojnë, çka të dhurojmë këtë vit?

Bashkia e Tiranës ka një sugjerim jo të zakonshëm për Shën Valentin. “Zgjidhni punën, merrni lopatën. Bashkia ju gjen vendin”

Ky gjest sa dhe unik por edhe domethënës. Me mbjelljen e pemë do të thotë që dashuria juaj do të jetoj përgjithmonë, do te lëshoj rrënjë, do te vyshket do të ringjallet.

Në këtë mënyrë çiftet do ti ndihmojë edhe nismës së Bashkisë së Tiranës për përmisimin e cilësisë së ajrit. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *