“Despasito” thyen edhe një rekord

“Despasito” thyen edhe një rekord

Kënga që u publiku vitin e kaluar “Despasito”, jo vetëm që ka thyer rekord me klikime që numërojnë plot 4.7 miliardë shikime, 25 milionë përlqimme dhe më shumë se 2 milionë komente, shkruan Bon Zo.

Kjo këngë pritet që shumë shpejt të bëhet edhe kënga e parë e cila do të arrijë 5 miliardë shikime.

Gjithasht kënga jo vetëm që është kënga më e dëgjuar online duke i sjellë këngëtarit fitime të mëdha ekonomike, por solli fitime ekonomike edhe për vendin ku u xhirua vidioklipi i saj.

Pak kohë më parë ajo kaloi në vendin e parë për sa i përket klikimeve, një vend ky i mbajtur më parë nga kënga e Wiz Kalifia dhe Charlie Puth me këngën “See you again”, një këngë e cila ishte edhe kolonë zanore në filmin “Fast and Furios”.

Për shkak të klikimeve që “Despasito”  Youtube është detyruarr të riprogramonte logaritmin e tij./bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *