Kolekcioni pranverë-verë nga Zuhair Murad

Kolekcioni pranverë-verë nga Zuhair Murad

Motive etnike dominonin koleksionin e ri të Zuhair Murad, i frymëzuar nga njerëzit  paraardhësit amerikanë, shkuran Bon Zo.

Megjithatë, dizajner libanez nuk ka ikur nga strategjia e tij efektive e krijimit të veshjeve të paharrueshme që janë bashkim i hijeshisë mbretërore, magjepsjes delikate dhe luksit të matur, të cilat janë gjithmonë një hit në qilimin e kuq.

Shikoni kreacionet nga koleksioni i modës pranverë / verë 2018 që u prezantua në Paris./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *