Aldi nxejrr në shtije jastëkun kundër gërhatjes

Aldi nxejrr në shtije jastëkun kundër gërhatjes

Gërhatja nuk është diçka që ne e pranojmë shpejtë, por me siguri shumica prej neve jeme fajtorë. Aldi, tani ka nxejrrur në shitje jastëkun kundër gërhatjes, shkruan Bon Zo.

Thoni lamtumirë netëve pa gjum, sepse premton të ndihmojë në lehtësimin e pasazheve të hundës dhe të inkurajojë një natë të qetë.

Përshkrim i produktit thotë: “Ky jastëk kundër gërhatjes është mënyra ideale për të siguruar që të gjithë në shtëpinë tuaj më në fund të flenë qetë. Qoftë për ju ose ndonjë familjar tuaj, ky jastëk është i dizajnuar posaçërisht për të mbajtur kokën lart, dhe në këtë mënyrë ju siguron gjum të rehatshëm.”

Për fat të keq, megjithatë, produkti tashmë është shitur në internet, por është në dispozicion në dyqan si pjesë e gamës së Aldi’s Special Buys.

Tani ju mund ti siguroni vetes dhe familjes gjum të rehatshëm./bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *