Demi Lovato, ofron terapi për fansat e saj

Demi Lovato, ofron terapi për fansat e saj

Demi Lovato, 25 vjeçare, është pjesë qendrës mjeksore mendore në Los Angelos, shkruan Bon Zo.

Këngëtarja ka vendosur  të ofroj  terapi në grup dhe fjalime inspiruese për t’i kushtuar më shumë rëndësi shëndetit mendor:“Tell Me You Love” është turi i ardhshëm i Demi Lovatos, në të cilin fansat e saj përveç kënaqësisë kanë mundësinë të marrin edhe leksione falas.

Këngëtarja ka thënë :  “Është në thelb si një sesion terapeutik para koncerteve si dhe do të shërbejë si një qendër e vogël bamirësie gjithashtu”./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *