Dua Lipa, këngëtarja e parë shqiptare që thyen rekordin

Dua Lipa, këngëtarja e parë shqiptare që thyen rekordin

James dhe John Belushi janë shqiptarët e parët, dhe Dua Lipa është e vetmja shqiptare pas tyre e ftuar në emisionin e njohur amerikanë “Saturday Night Live”

Saturday Night është një show komik që transmetohet nga viti 1975 në NBC dhe është më prestigjozi.

Shumë këngëtarë promovojnë këngët e tyre dhe aktorët projektet kinematografike.

Lajmin e ka bërë të njohur vetë televizioni ne faqen e tyre zyrtare. Më vonë edhe vet këngëtarja duke u shprehur se sa sa e lumtur është.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *