Kur fëmjëria kishte emrin natyrë!

Kur fëmjëria kishte emrin natyrë!

Mirë, kohët kanë ndyshuar. Nese ndonjëhere është dashur ndihma e policisë për të gjetur të voglit tuaj dhe ti mblidhni për drekë, sot ju duhet një mjet për ti shqepur nga ekranet e tabletëve të tyre pas të cilëve janë ngjitur.

Shihni këta foto dhe vlerësoni nëse fëmirija jonë apo e tyre ka qenë më e lumtur. Dhe motivoni ato të dalin dhe të shijojnë natyrën. /bonzo.info/

/365.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *