Kjo është lista e plotë e nominimeve për çmimet “Oscar 2018”, kush do të triumfojë?

Kjo është lista e plotë e nominimeve për çmimet “Oscar 2018”, kush do të triumfojë?

Edhe pak ditë na ndajnë nga ceremonia madhështore e ndarjes së çmimeve “Oscar” dhe se kush aktorë apo film do të triumfojë do ta marrim vesh vetëm në datën 4 mars. “The Academy of Motion Picture Arts and Sciences” ka publikuar listën e plotë të nominimeve për secilën nga kategoritë.

Filmi më i mirë
“Call Me bye Your Name”
“Darkest Hour”
“Dunkirk”
“Get Out”
“Lady Bird”
“Phantom Thread”
“The Post”
The Shape of Water”
Three Billboards Outsid Edding Missouri”

Aktori më i mirë
Daniel Day-Lewis
Daniel Kaluuya
Gary Oldman
Denzel Washington

Aktorja më e mirë
Frances McDormand
Margot Robbie
Saoirse Ronan
Meryl Streep

Filmi i animuar
“The Boss Baby”
“The Breadwinner”
“Coco”
“Ferdinand”
“Loving Vincent”

Film i huaj
“A Fantastic Women”
“The Insult”
“Loveless”
“Of Body and Soul”
“The Square”

Dokumentar
“Abacus”
“Faces Places”
“Icarus”
“Last Men in Aleppo”
Strong Island

/intv.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *