Komuna e Gostivarit e gatshme për të mbështetur projektin e Romed

Komuna e Gostivarit e gatshme për të mbështetur projektin e Romed

Sot është realizuar takimi i parë oficial i stafit ROMACTED me të parin e Komunës së Gostivarit, Arben Taravarin dhe përfaqsues të komunës Yasin Demiri dhe Bari Abuli, transmeton BON ZO.

Gjatë mbledhjes, bartësit e projektit Hadis Rexhepi dhe Ferdi Ismaili prezentuan qëllimet dhe projektin ROMACTED dhe diskutuan rreth aktiviteteve dhe implementimit. Nga ana tjetër përfaqsuesit e Komunës së Gostivarit u treguan të gatshëm për mbështetije dhe bashkëpunim në realizimin e këtij projekti.

 

Qëllimi i këtij projekti është përforcimi i rolit të komunitetit Rom në nivel lokal. Ky projekt financohet nga Këshilli Evropian dhe njëkohësisht realizohet në më shumë vende të Ballkanit Perëndimor. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *