Pa filtra dhe pa grim, kështu duket Ronela Hajati

Pa filtra dhe pa grim, kështu duket Ronela Hajati

Ronela Hajati shihet gjithnjë e kuruar deri në detaje në pamjen e jashtme, shpeshherë ndryshon edhe look-un me ngjyrat e ndryshme të flokëve apo eksperimenton me modelet dhe grimin në fytyrë.

Pa filtra, pa pikë grimi në fytyrë dhe paksa e përgjumur Ronela shfaqet shumë e freskët teksa bëhet gati para një koncerti. /xing.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *