Meghan Markle do të mbaj fjalim në ditën e dasmës së saj

Meghan Markle do të mbaj fjalim në ditën e dasmës së saj

Megan Markle do të mbajë një fjalim në ditën e dasmës së saj, duke shkelur një rregull tjetër nga protokolli mbretëror, por kjo nuk është diçka e re për të. Ajo është e njohur për shkeljen e tyre dhe për këtë arsye ajo ka marrë shumë simpati shkruan Bon Zo

Aktorja më 19 maj duhet të martohet me princin Harry, i cili e mbështet atë dhe beson se fjalimi i saj është një ide e mrekullueshme.
Në Britani, tradicionalisht fjalim i dasmës e mban babai i nuses ose dhëndri, por jo nusja.

Sipas Times, Markle planifikon të rivendosë një traditë ku nuset mbajnë një fjalim në ditën e tyre të madhe.

Ajo dëshiron të ketë shansin e saj dhe të falënderojë bashkëshortin e saj dhe të gjithë ata që i kanë mbështetur.Thuhet se fjalimi nuk do të mbahet vetëm për nder të princit Harry, por edhe për nder të Mbretëreshës dhe familjes së saj.

Babai i Meganit ishte tërhequr shumë, dhe për këtë arsye ai nuk pranoi mundësinë për të folur.

Para dasmës, Markle do të ketë mundësinë të zëvendësojë Kate Middleton në një takim të krerëve të qeverive të Commonwealth, që do të mbahet më 16 prill të këtij viti./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *