Miley Cyrus në Grammy Awards shëndrohet në princeshë

Miley Cyrus në Grammy Awards shëndrohet në princeshë

Si duket periudha e rebelizmit për Miley ka përfunduar shruan Bon Zo.

Këngëtarja 25 vjecare u shfaq në Grammy Awards me një fustan të kuq që e kishte kombinuar me një model flokësh të thjeshtë dhe make up të lehtë.

Këngëtarja shpesh ka shkaktuar reagime të shumta me prezantimet e saj në publik por edhe në videoklipe Kësaj radhe ajo u shfaq si një zonjushë e vërtetë.

Ajo performoi në mbrëmjen gala me Elton John, në të vërtetë ajo bërë një përfaqësim dinjitoz të vetes./bonzo.info/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *