“The Post”, filmi që pasqyron sfidën e shtypit ndaj Shtëpisë së Bardhë në emër të lirisë

“The Post”, filmi që pasqyron sfidën e shtypit ndaj Shtëpisë së Bardhë në emër të lirisë

Do të nisë të shfaqet në kinematë italiane që prej 1 shkurtit “The Post”, filmi i Steven Spielberg me Tom Hanks dhe Meryl Streep, transmeton Bon Zo

 Filmi është kandidat për dy çmime Oscar, për filmin më të mirë dhe aktoren më të mirë protagoniste.

Filmi flet për historinë e publikuar në 1971 tek “New York Times” dhe “Washington Post”, për Pentagon Papers, që janë dokumentet top sekret të departamentit të mbrojtjes amerikanë./top-channel.tv/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *