Tom Hardy humbi një bast për “Oscar” nga Leonardo Dicaprio, bëri tatuazh “Leo di gjithçka”

Tom Hardy humbi një bast për “Oscar” nga Leonardo Dicaprio, bëri tatuazh “Leo di gjithçka”

Tom Hardy duhet të jetë i kujdesshëm kur bën bast. Aktori 40-vjeçar ka “fituar” një tatuazh humoristik pasi ka humbur një bast nga kolegu Leonardo DiCaprio.

“Leo di gjithçka” -një tatuazh në krahun e aktorit, fakti i dëshmuar që ai i adhuron tatuazhet dhe ka me rreth 10 në trupin e tij.

Domethënë, Leonardo “parashikoi” se Tom do të marrë një nominim për aktorin më të mirë në një rol mbështetës për filmin e përbashkët “The Revenant”, dhe Hardy e kundërshtoi atë, kështu që ai humbësi i bastit do të bënte një tatuazh të zgjedhur nga fituesi. Tom ishte me fat që u nominua për një Oskar, por për fat të keq ai humbi bastin.

Edhe pse “Oscarët” ishin dy vjet më parë, aktori i Hollivudit qëndroi pranë fjalës dhe bëri tatuazhin,/bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *