Angelina Jolie vizitë në Nato për dhunën ndaj grave

Angelina Jolie vizitë në Nato për dhunën ndaj grave

Impjenjimi i saj social dhe bukuria e pamohueshme janë dy elementë të cilët shkojnë shumë së bashku.

 Bëhet fjalë për Angelina Jolie, e dërguara speciale e Kombeve të Bshkuara për refugjatët, e cila ka zhvilluar një vizitë në NATO, Bruksel, dhe ka takuar Jens Stoltenberg, Sekretarin e Përgjithshëm të Aleancës.

E veshur e gjitha me të zeza, mjaft e rafinuar dhe elegante, aktorja ka biseduar për dhunën tek gratë duke drejtuar gishtin kundër pandëshkueshmërisë së krimeve të dhunës seksuale, e veçanërisht atyre të luftës.

Jolie, e cila ka punuar me OKB që nga viti 2001, u emërua si e dërguar speciale për Komisionerin e Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatët në vitin 2012./top-channel.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *