Ja kush do ta zavendësoj Meghan Markle në Suits

Ja kush do ta zavendësoj Meghan Markle në Suits

Kur Suits njoftoi më 30 Janar se Meghan Markle dhe Patrick J. Adams do të largoheshin nga seria përpara sezonit  të ri të porositur, ishte e qartë se shfaqja kishte një vrimë të madhe për t’u mbushur.

Por nuk zgjati shumë për të gjetur një yll televiziv me një CV që ishte mbresëlënëse për të mbushur hapsirën e tyre. Asnjë përveç Katherine Heigl fituesja e çmimit Emmy nga Grey’s Anatomy nuk do të pështatej më së miri.

Heigl do të jetë Pearson Specter Litt, Samantha Wheeler, i cili përshkruhet si i zellshëm që të bëhet “aleati më i madh i firmës ose armiku më i fuqishëm”.

Ish-ylli i Grey’s tha: “Roli im në Suits ishte mënyra e përsosur organike për të bashkëpunuar jo vetëm me shkrimtarin Aaron Korsh, të cilin e  admiroj thellë, por gjithashtu të bëhem pjesë e një shfaqjeje dhe aktorëve që i adhuroj.

“Kam parë Suits që në fillim dhe ndjehem tepër fat që jam anëtarja më e re e familjes Pearson Specter Litt”.

Që nga largimi i saj i çuditshëm nga Grey’s Anatomy  në vitin 2010, Heigl ka bërë përpjekje të ndryshme rikthimi me dramën e Shtëpisë së Bardhë, Shtetit të Çështjeve dhe trilerit Doubt – asnjëra prej të cilave nuk është mjaftueshëm e njohur.

Bashkimi me një seri të krijuar në kulmin e fuqisë së saj të vlerësimit duket sikur një lëvizje e mençur për Heigl pas atyre flopëve të fundit, veçanërisht pasi nuk ka gjasa që ajo të kthehet ndonjëherë në Grey’s Anatomy.

Suits rikthehet për sezonin e shtatë muajnë e ardhëshëm në SA Network dhe Netflix në Mbretërinë  bashkuar./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *