Google mund të parashikojë a do të ju anulohet udhëtimi.

Google mund të parashikojë a do të ju anulohet udhëtimi.

Google përdorë intelegjencën artificiale për të parashikuar se a do të vonohen fluturimet komerciale.

Kompania thotë se përdor të dhëna historike të linjave ajrore, duke përfshirë informacion mbi anulimet e mëparshme të fluturimeve për të parashikuar më shumë probleme në të ardhmen.

Përveç kësaj, ai pretendon se parashikimet janë me saktësi 80 për qind.

Ky është informacion i mirë për përdoruesit për shkak të theksimit të problemeve potenciale me të cilat do të përballen përpara ardhjes së tyre në aeroport.

Përveç kësaj, përdoruesit e fluturimeve të Google do të jenë në gjendje të kontrollojnë çfarë përfshihet në biletën për bagazhin, seleksionimin, ushqimin dhe nëse ekziston mundësia e shpenzimeve shtesë gjatë rezervimit.

Ky funksion aktualisht është i lejuar për Delta, Shtetet e Bashkuara dhe Mbretërinë e Bashkuar. Vonesat e mundshme janë në dispozicion në versionin celular dhe desktop të Fluturimeve të Google./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *