Kate Middleton duket si një engjëll i vërtetë

Kate Middleton duket si një engjëll i vërtetë

Pas triumfit që kishte Kate Middleton veshur me një fustan me lule Erdem në Suedi më herët këtë javë, ne menduam se s’do të mundemi ta shohëm dukeshën më të bukur se aq.

Në një darkë zyrtare në Pallatin Mbretëror në Oslo të Norvegjisë, Kate Middleton kishte veshur fustanin e saj më të mahnitshëm.

Ajo veshur pikërisht si një ëngjël/princeshë që është, me një fustan valvitës me ngjyrë baby pink, që fshehte shtatëzaninë e saj në mënyrë perfekte me një pelerinë që vazhdonte nga fustani.

Ky fustan ishte aq mahnitë me detajet shëndritëse në shpatullat e saj sa që fillim të gjithë menduan se është fustan nusërie.

Ky fustan u dizajnua nga Alexander McQueen dhe dukesha si çdoherë e kombinoi në mënyrën më perfekte të mundshme. /bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *