Komeditë romantike që duhet ti shifni

Komeditë romantike që duhet ti shifni

Ne të gjithë duam të besojmë në fundin e lumtur të tregimit, edhe nëse bëhet në ekranin e filmit. Dashuria është diçka që na mban gjallë dhe na bën të luftojmë për të.

Hidhni një sy në disa filma romantikë që ne garantojmë që do të shikoni në një frymë:

1. Permission 

Çka nëse seksi nuk është i mirë dhe gjithçka tjetër në marrëdhëniet funksionon? Çifti i Brooklyn është duke u përpjekur të përmirësojë jetën e tyre seksuale duke fjetur me njerëz të tjerë, por nëse ata do të arrijnë të mbajnë ndjenjat që kanë për njëri-tjetrin ose rrugët e tyre do të ndahen, mbetet për tu mësuar.

2.Overboard 

Një punëtore shkarkohet nga punëdhënsi i saj por në ndërkohë po përjeton një aksident dhe si rezultat ai ka amnezi.
Ajo krijon një mënyrë për t’ju hakmarrë për atë që ajo vuajti gjatë punës dhe e merr atë nga spitali duke u prezantuar si gruaja e tij.

3.La Boda de Valentina

Në jetën e Valentinës gjithçka është e përsosur, nuk ka vend për kaos. E fejuar me të dashurin e saj, ajo është e mbushur me shpirt, e kënaqur me jetën e saj. Por vjen një moment kur i fejuari i saj dëshiron të takohet me familjen e saj, e cila është plot skandale. Përveç familjes së tij, ai do të detyrohet të njihet me ish të dashurin e saj.
Lufta për dashurinë e Valentinës dhe rivalitetin fillon/bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *