Thirrje për shkëmbim të të rinjve “Is anybody out there”

Thirrje për shkëmbim të të rinjve “Is anybody out there”

Nëse jeni të interesuar në ndërmarrësi dhe doni  të mësoni më shumë për mundësitë në zonat rurale ky është një shans për ju.

“Is anybody there” shpall thirrje për shkëmbim të du pjesmarrësve ne Omen, Hollandë nga 23 shkurti deri me 4 mars.

Shkëmbimi  “Is anybody there”, organizohet nga Cherry International Foundation  dhe YOBBO të fokusuar në sipërmarrësinë shoqërore dhe të zhvillimin e aftësive të të rinjve është e përbërë nga dy pjesë. shkëmbimi i parë u zhvillua në Itali këtë verë.

Më shumë informacione mund te merrni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *