Zepter punëson!

Zepter punëson!

“Zepter International” kërkon kandidatë për Sales Manager për Shkupi dhe qytetet e Maqedonisë Lindore dhe Perëndimore.

Përshkrimi i pozicionit:
– Shitja e specializuar, prezantimi dhe vendosja e pajisjeve të teknologjisë së lartë për amvisri, shëndet dhe bukuri.
– Organizimi dhe drejtimi i takimeve të biznesit, në mënyrë të pavarur ose në bashkëpunim dhe mbështetje nga kompania.
– Lidhja e kontratave me klientë

Informacione me të detajuara  mund te merrni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *