Apple shet më pak telefona, por ka përfitime më shumë

Apple shet më pak telefona, por ka përfitime më shumë

Gjiganti teknologjik Apple ka shitur më pak telefona në tre muajt e fundit të vitit 2017, në krahasim me një vit më herët, por çmimi më i lartë ka kompensuar rënien.Kompania ka njoftuar të ardhura rekorde prej 20 miliardë dollarësh, pas shitjeve të suksesshme në Japoni dhe Evropë.

Rezultatet kanë treguar edhe “shkëlqimin” e parë të shitjeve të iPhone X, që kushtoi më shumë se 1000 dollarë kur doli në shitje, transmeton Albinfo.ch.

Teksa numri total i iPhoneve të shitur në periudhë ra për 1 për qind në krahasim me vitin e kaluar në 77.3 milionë njësi, iPhone X mbeti modeli më i suksesshëm i kompanisë.

Burimi : / Javanews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *