BKK, shpallë konkurs për ese për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

BKK, shpallë konkurs për ese për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” fton të gjithë studentët e Institucioneve të Arsimit të Lartë në Republikën e Kosovës, të nivelit Baçelor e Master, të dorëzojnë ese për 10-Vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Biblioteka Kombëtare e Kosovës, me mbështetje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe të Presidencës së Kosovës, organizon për herë të parë një konkurs të tillë, që mëton të nxisë shkrime kreative për Kosovën e pavarur.

Për më shumë detaje klikoni linkun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *