Do të ribashkohen vajzat e grupit Spice Girls?

Do të ribashkohen vajzat e grupit Spice Girls?

Gary Horner dhe Mel C ishin anëtarët e parë të grupit që arritën në një takim për të diskutuar ribashkimin e pesë anëtarëve të grupit Spice Girls.

Biseda u zhvillua në shtëpinë e Gary në Hertfordshire dhe të gjitha vajzat ishin prezente një pjesë të caktuar të ditës.

Për momentin, thuhet se Victoria Beckham ka vendosur të bashkohet, por me kusht që ajo të mos këndojë. Mundësia e bashkimit të vajzave Spice zgjat për muaj të tërë. Mel C në vitin 2016 nuk u pajtua me ribashkimin e grupit pasi Victoria Beckham bëri të njëjtën gjë./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *