Romed realizoi takim me komunën e Strumicës

Romed realizoi takim me komunën e Strumicës

Javë aktive me skuadrat mbështetëse #ROMACTED!

Macedonian Team  u takua dje me autoritetet lokale në Strumicë. Në takim morën pjesë kryetari i komunës, z. Kosta Janevski, zyrtari komunal, z. Dragan Gonev dhe anëtari i komunitetit rom, z. Kemal Sulejman.

Kryetari shprehu interesin e tij për t’u bashkuar dhe për të mbështetur zbatimin e programit ROMACTED.

Angazhimi i komunave të tjera pjesëmarrëse do të shprehet së shpejti në Konferencën e lansimit në #Skopje./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *