Victoria Beckham e veshur me koleksionet e saj

Victoria Beckham e veshur me koleksionet e saj

Victoria Beckham është shpallja më e mirë për shtëpinë e saj të modës. Projektuesi 43-vjeçar arriti në Nju Jork me rastin e javës së modës dhe paparacët nuk arritën të dokumentonin afishimin e saj në aeroport.

Ish këngëtarja  i lavdishëm nga koka deri te këmbët ishte veshur në modë nga koleksionet e saj.

Në ditët e fundit, Victoria ka qenë nën hetimin e mediave për shkak të bashkimit me anëtarët e Spice Girls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *