Jennifer Aniston dhe shtëpia e saj luksoze

Jennifer Aniston dhe shtëpia e saj luksoze

Jennifer Aniston, në një artikull për revistën „Architectural Digest“, ku ka shfaqur shtëpinë e saj luksoze ne sytë e gjithë botës.

Aktorja 48-vjeçare dhe burri i saj, Justin Theroux shfaqin shtëpinë që e blenë në 2011, për 21 milionë dollarë.

Ylli i serialit “Friends” ka pranuar pranuar se ishte shumë e vështirë që të lejoj që Justin të zgjedhte dekorimin për shtëpinë e tyre. “Nëse nuk do të isha aktore, do të isha një projektues. E dua procesin. Ka diçka në përzgjedhjen e materialeve  që ushqen shpirtin tim “, tha Aniston.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *