Për ditë të mbarë: thënie inspiruese për kafen

Për ditë të mbarë: thënie inspiruese për kafen

Kur ka kafe, atëherë asgjë nuk është e mërzitshme dhe çdo gjë duket më e mirë: Shkuarja në punë, leximi i librave, ecja e qenit, vizatimi … Edhe kur nuk bëni asgjë, kafeja mund ta kthejë atë në poezi të pastër. Për shumë njerëz, kjo është gjëja e parë që duhet bërë në mëngjes. Kafja sjell njerëzit së bashku dhe për vite qëndron si një simbol i ngushëllimit që ndiejmë kur jemi në shtëpi. Ka kaq shumë lloje kafe dhe secila prej tyre është mënyra e duhur për të filluar ditën. Në këtë kontekst, lexoni këto citate frymëzuese të kafesë, të pasuara nga ilustrime interesante nga dyqani i famshëm i “Lingvistov”.

1.Poema e mëngjesit 

2. I adhuroj ditët kur…

3. Ndoshta kafeja është e mvarur prej meje? 

4. Nuk mjafton kafeja!

5. Uji është vet jeta.

6. Pa kafe, nuk ka punë!

7. Gjithçka është e mundur!

8. Po, ama njiherë kafe!

/bonzo.info/

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *