Pse disa njerëz na acarojnë? 5 arsyet që duhet t’i dini!

Pse disa njerëz na acarojnë? 5 arsyet që duhet t’i dini!

Secili ka mendimin e tij, në lidhje me pamjen e jashtme.

Ekspertët kanë renditur disa arsye, pse disa njerëz duken jo mirë në sytë e të tjerëve.
1. Mashtrimet
Personat që mashtrojnë duken shumë të ulët në sytë e të tjerëve. Sado që të jenë të bukur në pamjen e jashtme, sipas intv.al mashtrimet që bëjnë ja ulin vlerën.
2. Pagjumësia
Shumë studime kanë dalë në përfundimin se pamgjumësia  i bën njerëzit të duken më pak tërheqës. Mungesa e gjumit, krijon probleme në fytyrë.
3. Dembelët
Të jesh dembelë, do të thotë që nuk merresh me asgjë në jetë. Kjo gjë i bën ata në sytë e shoqërisë, të gjykohen se nuk vlejnë dhe si pasojë nuk duken simpatikë.
4. Vetbesimi i tepruar
Krenaria e tepruar bën që të duken keq  te të tjerët. Personat që bëjnë sikur dinë çdo gjë, janë të mërzitshëm.
5.  Energjia negative
Këto persona duhet t’i mbani larg sa më shumë. Ata të stresojnë dhe nuk fitoni asgjë duke qëndruar me ta. Msos harroni se energjia negative në të ardhmen do t’ju lërë me pasoja më të mëdha në shëndetin tuaj mendorë. /lapsi.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *