Thirrje e hapur për pjesëmarrje të avancuar – MMUN 2018

Thirrje e hapur për pjesëmarrje të avancuar – MMUN 2018

Modeli i Maqedonisë i Kombeve të Bashkuara 2018 ka  thirrje të hapur për pjesëmarrje të avancuar nga 7 deri më 16 shkurt. Funksioni i thirrjes së Hapur është të lejojë pjesëmarrësit e avancuar, pjesëmarrësit e asamblesë rinore dhe ata që synojnë pozicionin e këshillave të komisioneve për të aplikuar për këto pozita.

Çfarë është pjesëmarrja e avancuar?

Pozicionet aktuale të pjesëmarrjes së avancuar që janë në dispozicion janë pjesëmarrje individuale e avancuar, e cila lejon individin të përfaqësojë një vend në Këshillin e Sigurimit, në pozitat e kryesuesit dhe anëtarët e asamblesë së të rinjve.

Informacioni për çdo pozitë është dhënë këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *