Miranda Kerr theksoi shtatzaninë në krijimin e Louis Vuitton pranë bashkëshortit Evan Spegel

Miranda Kerr theksoi shtatzaninë në krijimin e Louis Vuitton pranë bashkëshortit Evan Spegel

Miranda Kerr dhe Evan Spiegel morën pjesë në një aktivitet të organizuar nga Louis Vuitton. Në ceremoni, çifti i lavdishëm në një edicion elegant vizitoi pikëpamjet.

Modeli 34-vjeçar theksoi shtatëzaninë në një fustan të zi nga Louis Vuitton pranë burrit 27-vjeçar.

Austrilianja e bukur dhe themeluesi i Snapchat u martua majin e kaluar dhe për një kohë të shkurtër do të bëhen me fëmijën tuaj te parë./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *