“Trump” dhe “Kim Jong-un” bëhen bashkë në hapjen e lojërave olimpike

“Trump” dhe “Kim Jong-un” bëhen bashkë në hapjen e lojërave olimpike

Pas shumë kohësh mosëmarrëveshje midis Kim Jong-Un dhe Donald Trump ka ardhur dita për paqe midis dy liderëve. Kësaj radhe I kanë anashkaluar butonat e bombave bërthamore, janë “takuar” në ceremoninë hapëse të lojërave olimpike në Korenë e Jugut. Kanë bërë foto para mijëra njerëzve por shumë shpejtë u kuptuan nga publiku se ishte një shfaqje humoristike nga dy aktorë të ngjashëm më idenditetin e Kim dhe Trumb.

Tifozët pjesëmarrës menduan se kjo ishte e vertetë por dy “liderët” ishte thjet imitues të Trump dhe Kim Jong Un.

/gazetatema.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *