Bursa për kurse gjuhësh në Bavari

Bursa për kurse gjuhësh në Bavari

Grantet e shkollave verore për studentët dhe akademikët e rinj nga Europa Qendrore, Lindore dhe Juglindore

Studentët dhe akademikët e rinj nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Kosova, Maqedonia (FYROM), Mali i Zi, Serbia, Sllovenia dhe Ukraina me njohuri mesatare të gjuhës  gjermane (të paktën B1) kanë të drejtë të aplikojnë për grantet e shkollave verore për gjuhën gjermane në Bavari. Bursat përfshijnë tarifën e kursit, akomodimin dhe një ndihmë ushqimore në një universitet bavarez.

Më shumë informacione mund të shihni këtu. 

/bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *