Mënyra e duhur për të vrapuar në dimër

Mënyra e duhur për të vrapuar në dimër

Të vraposh në dimër, duhet më parë të këshilloheni për veshjen e duhur. Duhet të jeni të përgatitur për të bërë kilometrat që keni menduar. Vrapi, përveçse ju ndihmon që të mbani trupin në formë, të largoni stresin, ka edhe një tjetër të mirë shtesë. Ndërsa ju vraponi në ambiente të gjelbëruara, mund të zini miq.

Ekspertët e fituesit ju këshillojnë që të ndiqni hapat e mëposhtëm që koha e vrapimit tuaj të shkojë sa më mbarë në dimër:

Qëndro i hidratuar
Zgjidh veshjen e duhur
Vishu trashë
Kujdes ku hedh këmbën
Bëje vetën të dallueshëm
Vrapo me një shok
Nise ngadalë dhe më pas shto ritmin derisa të vraposh lirshëm
Regjistrohu për një garë

/E dua sportin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *