Bëhuni pjesë në konkursin “BalkanConnect2018 – Policy Hackathon”

Bëhuni pjesë në konkursin “BalkanConnect2018 – Policy Hackathon”

Ju keni një ide se si teknologjitë dixhitale moderne mund të përdoren për të zgjidhur një problem shoqëror?

Bëhuni pjesë në konkursin “BalkanConnect2018 – Policy Hackathon” dhe ndani një ide ose një zgjidhje dixhitale tashmë të zhvilluar që do të kontribuojë në përmirësimin në tri fusha:

-ekologija
– Antikorrupsion
– shkathtësia mekanike

Aplikoni dhe fitoni shans për të marrë pjesë në një skuadër ku do të shpërblimi 1.500 euro. Nëse zgjidhja juaj digjitale është një aplikacion mobil atëherë ju jeni duke konkurruar edhe për çmimin special të mYouth.
Më shumë informacion rreth konkursit :  http://bit.ly/2El7RnZ

Afati i aplikimit: 18 shkurt 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *