Kina do të bllokojë Inter-in edhe në 2018

Kina do të bllokojë Inter-in edhe në 2018

Inter është rimëkëmbur, ka gjetur fitoren dhe ka përmirësuar pozicionin në renditje, duke shkuar në vendin e tretë. por ajo që nuk ndryshon është gatishmëria për të bërë investime. Qeveria kineze, në fakt, ka vendosur të bllokojë investimet jashtë shtetit në disa sektorë të veçantë, si shtypi, prodhimi i armëve, kinemaja dhe futbollit.

Me pak fjalë, nuk do të ketë shpenzime jashtë kufijve të Kinës, me qeverinë kineze që ka vendosur të ndalë arratisjen e kapiteleve jashtë vendit. Ky vendim do të hyjë në fuqi që nga marsi i këtij vitit. Por duhet theksuar se edhe në muajt e fundit janë limituar investime të tilla, siç i ka ndodhur kompanisë “Suning”, që zotëron Inter-in. /telesport.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *